Islamopas.com

Etsi
Koraani Kirjasto Faq Moskeijaopas Yhteys
Islamopas
Muslimiksi tulemisen edut

Kirj. Dr Ahmad H Sakir: "Islamic Future, kirje uudelle muslimille"

Mitä tulee Luojaamme, tulet tuntemaan Hänen ominaisuuksiaan Hänen roolinsa kautta ja omassa suhteessasi Häneen. Hänen yhdeksänkymmenen yhdeksän kauniin nimensä avulla voit kommunikoida Hänen kanssaan, voit oppia tuntemaan oman alkuperäsi, juuresi ja tietämään, miksi juuri sinä elät maan päällä.. tulet löytämään vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin û miksi, kuinka, milloin, missä, mitä û ja muihin filosofisiin kysymyksiin. Lojaalisuutesi, uskollisuutesi ja tottelevaisuutesi tulet omistamaan vain Luojalle. Tämä merkitsee sitä, että jos joskus joutuisitkin konfliktiin jonkin maallisen voiman kanssa, voisit epäröimättä turvata ALLAHIIN, maailmankaikkeuden Luojaan. Sehän on Hän, jota ennen kaikkea muuta tulee totella.

Tulet löytämään rauhan, harmonian ja onnen perheesi, muiden ihmisten, ympäristön ja koko maailmankaikkeuden kanssa. Muista, että ALLAH on rauhan lähde, ja yksi Hänen kauniista nimistään on Rauha. Rukoilemalla ihminen kohottaa sieluaan ja saa levollisuuden tunteen, joka leviää koko ruumiiseen. Muutaman minuutin lepo pehmeine liikkeineen auttaa kohtaamaan päivän tehtävät, stressin ja kiireen. Se tuo lähemmäksi ALLAHIA, lohduttaa, rauhoittaa, antaa voimia ja uutta energiaa. Liität itseesi hyvän persoonallisuuden, joka on vapaa viettymyksestä alkoholiin tai huumeisiin sekä taipumuksesta alhaisiin tai moraalittomiin tekoihin.

Paastoamalla ihminen saavuttaa paremman itsehillinnän, itsekurin, itsensä kehittämisen asteen, itsearvioinnin ja tottelevaisuuden ALLAHIA, Luojaa kohtaan. Ilman muuta sen avulla paranevat myös terveys, persoonallisuus, luonne ja käyttäytyminen. Tulee mahdolliseksi kontrolloida halujaan, mielitekojaan, itsekkyyttään, ahneuttaan, egoismiaan ja kopeuttaan. Toisaalta ihmisestä tulee lempeämpi ja vieraanvaraisempi. On puhdistavaa jakaa hyvää osaansa vähemmän onnekkaiden lähimmäisten kanssa.

Suorittamalla pyhiinvaellusmatkan Mekkaan vapautuu nationalismista, lahkolaisuudesta ja itsekeskeisyydestä ja muuttuu sen sijaan suvaitsevammaksi. Ihmisestä tulee osa islamin sateenkaarta. Voi kokea veljeyttä islamissa, yhdessä uskonveljien tai ûsisarien kanssa, ja vapautua komplekseistaan, olivatpa ne tulosta vääränlaisesta alemmuuden tai sitten ylemmyyden tunteesta. Tuntee yhteenkuuluvuutta ja harmoniaa kaikkien ALLAHIN profeettojen kanssa sitten Aadamin ja Eevan luomisen aina viimeiseen profeettaan Muhammediin (SAAS) asti. Mekassa ollessaan voi käydä paikoissa, joissa Koraani ilmestyi sekä paikoissa, joissa profeetta Aabraham ja hänen perheensä, mm. Hagar ja Ismail, kävivät. Voit vierailla ensimmäisessä Jumalan talossa maan päällä, Kaabassa.

Muslimiksi tultuaan haluaa saada lopun niin biolobiselle, henkiselle, hengelliselle, psykologiselle kuin poliittisellekin riistolle. Ihminen haluaa puolustaa vapautta ja mielipiteen oikeutta. Hän haluaa auttaa ihmisiä löytämään tien rauhaan, tasapainoon ja onneen. Islamin hyväksyessään ihminen auttaa vähentämään kaikenlaisia sosiaalisia ongelmia yhteiskunnassa: nuorisorikollisuutta, lasten pahoinpitelyä, naisten alistamista, seksuaalista hillittömyyttä ja muita epäkohtia. Voi estää seksuaalisesti tarttuvien sairauksien, kuten AIDSin ym, leviämistä. Ihminen kuolee rauhassa ja saa levätä haudassaan, lohtuna ALLAHIN armo ja paikka Paratiisissa.

Näitä etuja niiden lukuisien muiden lisäksi, joita ei tässä ole mainittu, ei voi ostaa millään maailman rahalla. Eikä niitä voi itselleen hankkia millään muulla tavalla, kuin hyväksymällä islamin ja harjoittamalla uskoaan koko sydämellään. Ole rehellinen, vilpitön ja uskollinen Luojaasi kohtaan! Kun etsit onnea, varo mittaamasta sitä maailmallisella, materiaalisella mitalla. Onni tulee sisältä käsin ja se tulee päästää uinuvasta olotilastaan täyteen kukoistukseensa. Ihmisten ympärilläsi on nähtävä onnellisuutesi islamissa! Elä hyvin!

Lue uusista muslimeista: